Milford Sound in New Zealand

G. M. Fashion - it's all about fashion! Mode, skønhed, København, Livstil og G. M. Designs

13. juli 2011

Roskilde Street # Part 1 Fashion

| | 0 kommentarer

Selvom man tager på Roskilde Festival, og næppe går i bad hver dag, drikker en masse .. (saft?), eller bader i mudder, så bliver der stadig tænkt over tøjet.
En hel klar tendens i år på denne Roskilde var (for pigerne), højtaljede cowboy shorts, med løstsiddende top, dertil gummistøvler(Spottede ufattelig mange Hunter), med knæstrømper.

Her er nogle af mine Street Photos(+ de 2 photos fra Roskilde Street Look), nyd dem og lad jer inspirere, måske til næste års Roskilde:)













10. juli 2011

Beauty draws us with a single hair -Alexander Pope

| | 0 kommentarer

Efter som jeg har fået en ny frisure, har jeg faktisk ikke lavet særlig mange opsætninger, fletninger, snoninger eller hvad jeg nu ellers plejede med mit lange hår.

For at være ærlig, har jeg også været lidt i tvivl, om hvordan jeg skal skulle sætte garnet, nu hvor det er så kort. Men, så reddede Youtube.com mig.

Synes simpelthen, at det er super fedt, at der er så mange som ligger forskellige tips ud til hvordan man laver den ene, eller den anden frisure.
Og der var selvfølgelig også til page! YES, tænkte jeg. 

Disse, er for det meste meget simple, har lavet nogle lignende med det lange hår, men det ser nu anderledes ud,  når håret er kortere.