Milford Sound in New Zealand

G. M. Fashion - it's all about fashion! Mode, skønhed, København, Livstil og G. M. Designs

24. juni 2011

Fine hårspænder!

| | 1 kommentarer

Så er jeg næsten klar til Roskilde i morgen:)
Det bliver skønt at komme derned igen, nu er det trods alt mit 4. år.  
I dag har jeg været ude og købe de sidste ting til pakkelisten, og da jeg ''tilfældigvis'' gik forbi H&M, fandt jeg disse fine fine hårspænder. De passer helt perfekt til min nye frisure, og jeg skal helt klart have dem med på Roskilde.
Det bedste af det hele, de kostede 10kr. pr. par! :)


I LOVE SALE!



Et glimt af Sankt Hans

| | 0 kommentarer


 Sankt Hans, Sankt Hans


I går var Sankt Hans aften, og den tilbragte jeg som sædvanlig i Herstedøster. Vi har en tradition med, at bære heksen gennem hele landsbyen, men alle bærer en fakkel bagefter. (Meget gammeldags - men hyggeligt)


Da vi stod der rundt om bålet, så jeg denne dame, som i høj grad havde fuldført sommer tendensen colour-blocking! 
Så fedt.









Af hensyn til ''privatlivet'', er kvindens ansigt sløret!

23. juni 2011

Roskilde look

| | 0 kommentarer

Simone og jeg, var ude og tage billeder til henholdsvis hendes og min blog. Jeg har før skrevet om fede must-have items til Festivaller, og nu har jeg endelig fået taget nogle billeder af et look, som jeg klart vil benytte mig af på Roskilde.

Billederne er taget i den skønne Vestskov, og der blev da også tid til lidt fjolleri:)







It's always fun with a good laugh..



Jeans BIK BOK // Sko All Stars Slim model Bangkok // Skjorte Bangkok // Halsterklæde H&M // Taske Vintage // Rødt Perle Armbånd Ly-ki Fashion // Bronze Læderarmbånd Kreta //

22. juni 2011

Todays shorty look

| | 0 kommentarer

Bukser Vila // Skjorte Gina Tricot // Armbånd Pilgrim // Halskæde Georg Jensen //


Udover at have fået ny frisure, jamen så er der ikke sket så meget i dag. I eftermiddag skal jeg til zumba. Det bliver skønt lige at få rørt sig inden Roskilde Festivallen:)







New hair - New beginning?

| | 2 kommentarer





 Ja, som mange nok ved, så har jeg haft fået sat hår på. Mit eget hår kan ikke blive længere end til ned over skulderne, så jeg tænkte, hvis det skal prøves, så skal det være nu! Har haft det lange hår på i 3 mdr. og været rigtig glad for det.  Men nu er der altså en vis festival(Læs: ROSKILDE FESTIVAL!!) som jeg skal på, og der er det virkelig ikke praktisk, at have langt hår. Derfor besluttede jeg mig for i mandags, at få det fjernet. Der sad Louise så, i laang tid, og tog alt håret(Læs: høet) ud. Av av av, 2-3 timer tog det altså:(

Men nu er det ude, yes det er dejligt! Kan endelig mærke min hovedbund igen. 
Men dette er ikke alt.. Mit hår er nemlig blevet rigtig slidt af disse extentions, så jeg besluttede mig for at jeg simpelthen skulle klippes korthåret, så mit hår kunne få lidt ro igen, og vokse ud på ny.
Så hertil morgen drog jeg ud til Salon New Hairdesign, og der ventede Louise på mig.

Og dette er så resultatet som i kan se nedenunder:) - ganske udemærket vil jeg sige, men godt nok også noget af en forandring.
Hvad synes i?




21. juni 2011

Something good

| | 3 kommentarer

Spinat Gratin


Som de fleste nok ved, eller har regnet ud, så har jeg altså fået bøjle på:( Det har jeg fået på, pga. at jeg i foråret 2012, skal have en kæbeoperation.

Dem af jer som har/har haft bøjle på, ved hvor ondt det gør når man lige får den på. Min kost har de sidste par dage, derfor bestået af yoghurt, kartoffelmos og is. Det kan altså godt blive en anelse kedeligt i længden, men det er dog stadig svært at finde alternativer, da det helst skal være nogenlunde flydende.

Men så kiggede jeg i en af mine forældres kogebøger, og om jeg minsandten ikke lige fandt denne super lækre opskrift på spinat gratin.
MUMS siger jeg bare..:)

20. juni 2011

Look of today

| | 0 kommentarer


Bukser Gina Tricot // Top Only // Blazer H&M // Hvide perlearmbånd H&M // Sølv armbånd Bangkok // Halskæde med vedhæng Arvestykke //  

Tillykke til de heldige med huer!

Sikke en fin dag:)Var henne på mit forhenværende gymnasium, Kongsholm Gymnasium og HF, og se min veninde Rikke blive student.


Synes godt man kan mærke, at det er et stykke tid siden man selv fik den på. Men hvor ville jeg dog godt genopleve det øjeblik hvor huen blev sat på hovedet og man endelig var færdig.. Et helt nyt kapitel ventede forude, og selvfølgelig en velfortjent ferie:) 
I år er der stadig ferie, men jeg befinder mig i samme kapitel af mit liv, som den følgende tid efter jeg fik min hue. Der bliver der dog lavet om på til den 15. august, når jeg starter på Vera:)

| | 0 kommentarer

Feeling blue?


Farven BLÅ, er en af de mest hippe farver hertil sommer. 
Til årets Roskilde Festival, vil jeg bestemt udnytte dette, og hoppe i nogle af mine blå toppe, 
denim short, bukser og selvfølgelig min denim 3/4 jakke(se About a girl), som jeg simpelthen er så glad for:)


The colour BLUE, is one of the most hip coulors this summer. I will definitely use this, and jump in to some of my blue tanks, denim shorts, pants and obviously my 3/4 denim jacket (look About a girl) which I am så fond of:)




1. Navy/White Stripe Cardigan Pris: ca. 250kr // 2. Bleach Wash Denim Gilet Pris: ca. 300kr. // 3. Grey Stud Biker Jacket Pris: ca. 540kr. // 4. Blue Floral Rope Belt Shorts Pris: 150kr. // 5. Navy 1/2 Sleeve Swing Top Pris: 140kr. // 6. White Fringe Hem Jumper Pris: 150kr. // 7. Grey Feather Harem Trousers Pris: 120kr. // 8. Blue Patent Buckle Wellies Pris: 280kr. //

// Alle items er fra Dorothyperkins.com //








19. juni 2011

Matthew Zink

| | 0 kommentarer

Matthew Zink - Vita Alanna
Collection: Charlie by Matthew Zink Swimwear



Pris: ca. 1100kr.


Faldt lige over denne skønne bikini fra Matthew Zink.
Derudover er jeg vild med tørklædet på modellens hoved, samt makeup. Love it..

Follow my blog with Bloglovin

| | 0 kommentarer